Cookie Consent by Free Privacy Policy website






Tlakové pryžové hadice na potraviny

 
Tlakové pryžové hadice - na potraviny


KONSTRUKCE:
- vnitřní vrstva: gumová, NBR/PVC, NR - bílá
- vnější vrstva: gumová, NBR/PVC, NR - modrá, červená nebo bílá s otiskem tkaniny
- výztuž: textilní vložka
- pracovní teplota: od -30°C do +60°C, krátkodobě  do +140°C po dobu vymytí hadice horkou vodou nebo párou

- použití: sání a výtlak velkého počtu potravinářských produktů - pivo, víno, lihoviny, nealko nápoje, jedlé tuky a oleje, mléčné produkty a.j. Díky struktuře LTW maximálně ohebná a pružná, vhodná pro místa s požadavkem na maximální ohebnost




Vnitřní průměr
(mm)
Pracovní tlak
(MPa)
Poruchový tlak
(MPa)
8 2.5 7.5
10 2.5 7.5
12.5 2.5 7.5
16 2.5 7.5
20 0.6 1.6
25 0.6 1.6
31.5 0.6 1.6
35 1.2 3.6
38 1.2 3.6
40 0.6 1.6
45 1.0 3.0
50 0.6 1.6
63 0.6 1.6
75 0.7 2.1
80 0.7 2.1
90 0.5 1.5
100 0.5 1.5
110 0.5 1.5
125 0.4 1.2
150 0.3 0.9
200 0.2 0.6
250 0.2 0.6
300 0.2 0.6


Rychlý dotaz